Suna un consultant

+40 (756) 55 66 77

FAQ

FAQ

Intrebări Generale

 Această secțiune este concepută pentru a vă ajuta să găsiți răspunsurile la cele mai comune întrebări legate de serviciile noastre. De asemenea, aveți posibilitatea să accesați pagina noastră de contact, în cazul în care aveți o problemă care nu se regăsește aici.

Mulți utilizatori se întreabă adesea dacă este necesar să achiziționeze o licență pentru a utiliza platforma Power BI. Răspunsul scurt este da, este necesară o licență pentru a utiliza Power BI.

Există mai multe tipuri de licențe disponibile, în funcție de nivelul de acces și de nevoile specifice ale fiecărui utilizator sau organizație. Acestea pot include Power BI Desktop, Power BI Pro sau Power BI Premium, fiecare cu propriile lor beneficii și funcții.

Cu toate acestea, chiar și înainte de achiziționarea oricărei licențe, există o versiune gratuită a platformei, numită Power BI Desktop, care oferă o varietate de funcții și instrumente pentru a ajuta utilizatorii să înceapă să utilizeze platforma și să își dezvolte abilitățile de analiză a datelor. Deci, în timp ce este necesar să aveți o licență pentru a utiliza toate funcțiile avansate, există opțiuni disponibile pentru a vă ajuta să începeți.

Cea mai recentă bază de cunoștințe

Această bază de cunoștințe este concepută pentru a vă ajuta să găsiți rapid soluții la cele mai presante întrebări și preocupări legate de serviciile noastre. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințele de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de experiența dumneavoastră cu serviciile noastre.

Suport

Echipa noastră se angajează să ofere cel mai înalt nivel de servicii de asistență și consultanță pentru a răspunde nevoilor și provocărilor unice ale clienților noștri. Înțelegem că fiecare afacere are propriile cerințe și obiective, motiv pentru care oferim soluții personalizate bazate pe o înțelegere profundă a nevoilor afacerii dumneavoastră.

Adresă Email

support@cario.ro

Număr Telefon

+40 (756) 55 66 77

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări

Înțelegem că fiecare detaliu contează și că fiecare întrebare merită răspunsul potrivit. Echipa noastră este pregătită să răspundă oricăror nelămuriri pe care le-ai putea avea.

 

Blog

Ultimele Articole

Oferim cele mai recente informații și sfaturi pentru începători și experți. Distribuie-ne si fii informat.