FAQs

Asset-18-8

Intrebari & Raspunsuri Companie

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri despre Cario

Deocamdata operam in orasele Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Iasi si in zonele invecinate. Suntem o compania in crestere dinamica si noi zone vor fi adaugate in cel mai scurt timp!

Politica Confidentialitate poate fi gasita aici. Toti clientii Cario, atat expeditorii cat si soferii, trebuie sa o accepte.

Conform Termenilor și condițiilor noastre, este strict interzis ca oricare dintre părți să solicite afaceri reciproc timp de 12 luni de la ultima dată a expedierii între părți. Dacă se întâmplă acest lucru, ambelor părți li se va cere să înceteze și să renunțe și li se va cere să părăsească aplicatia.

Pentru a oferi clienților noștri cel mai înalt nivel de servicii, prețurile de livrare, angajamentele și promisiunile trebuie să fie scrise.

Intrebari & Raspunsuri Expeditori

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri clienti.

Da, toți operatorii de transport care utilizează platforma Cario sunt pre-examinați. Aceștia trebuie să îndeplinească toate criteriile în timpul procesului nostru de conformitate pentru a fi autorizați să utilizeze aplicația Cario Driver. Ne angajăm să selectăm transportatorii care îndeplinesc cele mai înalte standarde din industrie.

Da, in plus fata de asigurarea de marfa a transportatorului, Cario are o asigurare suplimentară pentru toate transporturile de maxim 50.000 Euro pe transport.

Oferim cotații de transport în timp real prin portalul nostru web, eliminând necesitatea de a apela mai mulți operatori sau de a folosi fișe de tarifare.

Costul dvs. final se poate modifica dacă informațiile inițiale sunt insuficiente sau incorecte. Modificările apar atunci când detaliile de încărcare (greutate, volum etc.), locația de preluare sau de predare, orele de programare sunt diferite.

Da, avizul de expeditie trebuie predat soferului la preluarea marfii daca sunteti persoana juridica.

După ce ați primit dovada de livrare, expeditorul poate evalua livrarea. Fiecare expediere poate fi evaluată de la 1 la 5 stele, 5 stele fiind cea mai mare evaluare.

Departamentul nostru de contabilitate va răspunde cu plăcere la orice întrebări de facturare pe care le aveți. Trimiteți-le prin e-mail la [email protected]

Intrebari & Raspunsuri Transportatori

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri soferi.

Orice transportator care are o autorizație valabilă de transport marfa și asigurare are potențialul de a deveni transportator autorizat pe platforma noastră. Dacă sunteți aprobat, vă vom furniza toate informațiile de care aveți nevoie pentru a utiliza platforma, după care puteți începe să acceptați încărcări.

Da, operatorii au nevoie de un smartphone pentru a lucra cu Cario. În prezent, suntem pe Android ™ Marketplace și în magazinul de aplicații iPhone® App store.

Trebuie să fiți autorizat înainte de a putea utiliza aplicația. Veti fi contactat in curand de colegii nostri din echipa de suport.

Da, trebuie să utilizați aplicația Cario Driver pentru toate expedierile pe care le acceptați prin Cario.

Plata curselor dumneavoastra se va face saptamanal, prin transfer bancar, in fiecare zi de marti.

Toți expeditorii sunt obligați să evalueze fiecare șofer pe bază de expediere. Veți fi informat despre toate evaluările primite de la expeditori.

Echipa noastră de suport este disponibilă 24/7/365 pentru a vă ajuta cu orice problemă pe care o aveți. Trimiteți un e-mail la [email protected] sau sunați la 0756.55.66.77