Suna un consultant

+40 (756) 55 66 77

Proiecte

Proiectele Noastre

Cele mai recente proiecte

Avem actualizări interesante despre cele mai recente proiecte ale noastre. De la dezvoltarea de soluții inovatoare până la provocări complexe, ne-am concentrat pe furnizarea de rezultate de cea mai înaltă calitate.

Parmafood Group Distribution

Parmafood Group Distribution

Evaluare Strategică

Parmafood Group Distribution

Parmafood Group Distribution

Analiză Comercială

Parmafood Group Distribution

Parmafood Group Distribution

Planificare Financiară

Parmarom Import Export

Parmarom Import Export

Analiză Financiară

Ai nevoie de un consultant de afaceri cu experienta?

Alegerea unui consultant de afaceri cu experiență poate fi un pas important și benefic pentru afacerea ta.

Vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea exponențial

Indiferent de domeniul în care activați, suntem convinși că vom putea să vă oferim soluțiile de care aveți nevoie pentru a realiza obiectivele pe care vi le-ați propus.

Asadar, dacă sunteți dornici să vă dezvoltați afacerea intr-un mod dinamic și profitabil, nu ezitați să începeți o colaborare cu noi. Suntem pregătiți oricând să vă oferim consultanța și suportul de care aveți nevoie pentru a face afacerea voastră să prospere.

Eugen Savu
  Eugen Savu

  Antreprenor

  „Serviciile oferite de Cario Analytics se concentrează pe analiza datelor financiare și comerciale astfel încât sa putem lua decizii bine fundamentate. Cario Analytics oferă servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor specifice ale companiei pentru a îmbunătăți fluxurile de venit.”

  Marius Osiceanu
   Marius Osiceanu

   CEO Parmarom

   „Aveam nevoie de o modalitate mai bună de a analiza datele noastre financiare pentru a ne fluidiza procesul de raportare. Am găsit tablourile de bord Cario Analytics Power BI Finance foarte ușor de utilizat și rentabile. Acum îmi pot reîmprospăta datele în mod automat, ceea ce-mi economisește timp si bani!”

   Bogdan Tanase
    Bogdan Tanase

    Antreprenor

    „Nu ne mai bazăm pe instincte pentru a lua decizii. Acum putem lua decizii bazate pe date. Într-o lume în schimbare rapidă, este un instrument puternic pentru a lua decizii rapide. Calitatea serviciilor oferite de Agile Analytics a fost excepțională”

    FAQ

    Intrebări Generale

     Această secțiune este concepută pentru a vă ajuta să găsiți răspunsurile la cele mai comune întrebări legate de serviciile noastre. De asemenea, aveți posibilitatea să accesați pagina noastră de contact, în cazul în care aveți o problemă care nu se regăsește aici.

    Mulți utilizatori se întreabă adesea dacă este necesar să achiziționeze o licență pentru a utiliza platforma Power BI. Răspunsul scurt este da, este necesară o licență pentru a utiliza Power BI.

    Există mai multe tipuri de licențe disponibile, în funcție de nivelul de acces și de nevoile specifice ale fiecărui utilizator sau organizație. Acestea pot include Power BI Desktop, Power BI Pro sau Power BI Premium, fiecare cu propriile lor beneficii și funcții.

    Cu toate acestea, chiar și înainte de achiziționarea oricărei licențe, există o versiune gratuită a platformei, numită Power BI Desktop, care oferă o varietate de funcții și instrumente pentru a ajuta utilizatorii să înceapă să utilizeze platforma și să își dezvolte abilitățile de analiză a datelor. Deci, în timp ce este necesar să aveți o licență pentru a utiliza toate funcțiile avansate, există opțiuni disponibile pentru a vă ajuta să începeți.

    Cea mai recentă bază de cunoștințe

    Această bază de cunoștințe este concepută pentru a vă ajuta să găsiți rapid soluții la cele mai presante întrebări și preocupări legate de serviciile noastre. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințele de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de experiența dumneavoastră cu serviciile noastre.

    Suport

    Echipa noastră se angajează să ofere cel mai înalt nivel de servicii de asistență și consultanță pentru a răspunde nevoilor și provocărilor unice ale clienților noștri. Înțelegem că fiecare afacere are propriile cerințe și obiective, motiv pentru care oferim soluții personalizate bazate pe o înțelegere profundă a nevoilor afacerii dumneavoastră.

    Adresă Email

    support@cario.ro

    Număr Telefon

    +40 (756) 55 66 77