Despre Cario

Despre Companie

In prezent logistica este uneori ineficienta. Este trist, dar adevarat, expeditorii și transportatorii inca mai pierd mult timp si bani.
Cario este aici pentru a optimiza logistica, scazand astfel preturile si usurand atat de mult procesul, incat de acum inainte va dura cateva secunde pentru a conecta instantaneu un sofer de camion si un expeditor.

Cario este primul brand național de livrare la cerere. Oferim companiilor o experienta superioară bazata pe comoditate, fiabilitate si servicii pentru clienti de neegalat, toate sustinute de platforma noastra brevetata.
Oferim o platforma de comenzi web si pe mobil, optiuni de livrare flexibile, preturi transparente, urmarire în timp real si confirmarea livrarii,
ETA-uri de ultimă ora, sistem calificative si un API bogat in caracteristici pentru o solutie logistica perfecta de „ultimul kilometru”.

Cario este o marca Cario Delivery cu sediul in Pipera, Ilfov.

Viziunea Noastra

Viziunea noastra este pentru o lume care functioneaza eficient. Tehnologia poate aduce usurinta si eficienta industriei lantului de aprovizionare si poate imbunatati transportul rutier.
Pe masura ce mai multi transportatori si operatori de transport devin parte a retelei noastre, software-ul nostru va crea rute mai inteligente pentru soferii de camioane, ajutandu-i pe acestia si companiile lor mici sa prospere, economisind costurile de transport si reducand noxele.

Obiectivele Noastre

Obiectivul nostru este de a imbunatati viata soferilor de camioane ca un principiu fundamental al motivului pentru care facem ceea ce facem. Pe masura ce aceasta industrie continua sa se schimbe si sa evolueze, vom juca un rol constientin a-i ajuta pe soferii de camioane sa reuseasca acum și în viitor.
Dupa cum se dovedeste, din toti kilometrii parcursi de soferii de camioane in toata tara, 40% dintre aceste camioane sunt goale.

Misiunea Noastra

Sofer camion este locul de munca # 1 în Romania; ei sunt eroii necunoscuti care fac economia noastra sa functioneze. La Cario soferii de camioane fac posibila afacerea noastra.
Prin conectarea rapida a expeditorilor si operatorilor de transport prin aplicatiile noastre web si mobile, îi ajutam pe soferi sa îsi dezvolte afacerile si expeditorii sa-si urmareasca transportul în timp real.
Diversitatea echipei noastre și a ideilor lor este ceea ce ofera Cario avantajul într-o industrie care se bazeaza înca pe apeluri telefonice, e-mail si fax.